duminică, 9 mai 2010

Flash news from the F world!!!

Hermes Birkin poate fi achizitionat fara a fi pusa pe lista de asteptare! Criza a lovit si brandurile de lux, printre care si Hermes. Fortati de lipsa de cash flow, cei de la Hermes au luat aceasta neasteptata masura! Avand in vedere ca un model costa intre 12 000 si 120 000 de euro, cred ca e cea mai buna masura. Odata cu scoaterea listei de asteptare, se va duce si renumele de brand exclusivist? Le va afecta oare imaginea acest mijloc prin care previn daune financiare? Asta ramane de vazut.






Margini nefinisate: nu stiu daca se poarta numai vara aceasta dar, in sfarsit, pot sa-mi port si eu vesta pe care am realizat-o fara sa-i mai trag tivuri. YSL, Jil Sander, Chanel si Calvin Klein sunt cateva dintre casele de moda care au adoptat aceasta...croiala. Oare e de vina criza, iar lipsa de tiv este un mod de economisire, de reducere a cheltuielilor de productie?:)






Here comes the summer...
Rochiile maxi sunt un must have in acest sezon: vaporoase, inflorate, animal printed, din matase, godess style sau mai stiu ce le-a trecut designerilor prin cap. Topul preferintelor mele in materie de rochii lungi:

Maria Lucia Hohan ocupa locul 1. Merita, nu?



Rhea Costa cu un exemplu superb de godess style. ( Rochie purtata de Olimpia Melinte)


Un exemplar low budget de pe site-ul asos.com la numai 36 de lire


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu